Nagroda bursztynowego mieczyka

Podziel się tym wpisem z innymi!

Bursz­ty­no­wy Mie­czyk to wyjąt­ko­wa nagro­da dla orga­ni­za­cji poza­rzą­do­wych. Z ogrom­ną wdzięcz­no­ścią przy­ję­li­śmy w tym roku nagro­dę w kate­go­rii „Debiut roku”. Dzię­ku­je­my wszyst­kim wolon­ta­riu­szom Dobro­no­szy, spo­łecz­no­ści Widzial­nej Ręki Trój­mi­sto i wszyst­kim zaan­ga­żo­wa­nym w akcję Posił­ki dla Boha­te­rów, a tak­że Kapi­tu­le nagro­dy i szcze­gól­nie Fun­da­cji RC za moż­li­wość roz­wi­ja­nia skrzy­deł w ramach Aku­mu­la­to­ra i Pomor­skiej Szko­ły Ani­ma­to­rów. Ten trud­ny rok już pra­wie za nami, wspa­nia­le zakoń­czo­ny tą pre­sti­żo­wą nagro­dą!

Może zainteresują Cię też inne wpisy

Creative Kids Posing
Spektrum autyzmu

inkluzywność i Asperger – nazista, czyli o znaczeniu języka w pracy z osobami ze spektrum autyzmu